2013: Svinets år

posted in: Svin | 0

Slow Food vedtog på generalforsamlingen i marts på Københavns Rådhus at lave et gennemgående tema i 2013 – Svin. Vi vil forsøge at belyse så mange sider som muligt af svineproduktionen – fra dyrevelfærd til kødkvalitet. Et par af de spørgsmål, vi vil tage fat på, er:

  • Hvad er godt svinekød?
  • Hvordan producerer man svin på den bedst mulige måde?
  • Hvorfor skal svinekød partout være så billigt?
  • Hvem har den bedste dyrevelfærd?

Målet med det hele er til sidst at stå med et godt bud på hvordan man vælger den bedste juleskinke. Et bud, der kan anvedes både af Slow Food-medlemmer og andre bevidste medproducenter.

Vil du være med til at snakke svin, så henvend dig til de første medlemmer af Grisegruppen:

Carsten Lunding, email carstenlunding@godmail.dk
Kim Mühlhahn, email kimmuhlhahn@gmail.com
Mogens Bisgaard, email mogens@madkultur.dk