ÆG – Pop up-restaurant i Din Baghave

posted in: Arrangementer, Headline | 0

ÆGI samarbejde med Din Baghave byder vi til middag i Pop Up-restauranten på Frederiksberg:

Februar er højsæson for – ÆG. Fiskeæg, ja. Stenbiderrogn og torskerogn selvfølgelig men også helt almindelige (ualmindelig gode) hønseæg. Og så selvfølgelig toppen af den grønne grøntsagspop. Vi viser hvordan vi synes, sæsonens bedste grøntsager skal skæres.

Som altid er arrangementet en blanding af restaurant og hyggeaften, med mad, dundertaler, god vin og 20-kroners bar.

Prisen for ca. 7 retter med tilhørende vine, velkomstdrink, kaffe, grappa og chokolade er bare 700 kr.

ER DU MEDLEM AF SLOW FOOD ER PRISEN KUN 600 KR.

Tilmelding senest 1. februar. Bestil på kokkenet@dinbaghave.dk – der vil så blive sendt en mail med detaljer og faktura.

Leave a Reply