Arrangementer i efteråret

posted in: Aktuelt | 0

Vi har planlagt en række arrangementer i efteråret, som vi selvfølgelig vil komme nærmere ind på, når tiden nærmer sig.

Det første arrangement er allerede mandag den 24. august – en middag under Knippelsbro (Christianshavns-siden), på Knipps Kaj, som i perioden 14.-30. august serverer fisk og grønt i variationer. Bag Knipps Kaj står kokken Ann-Marie Fallenius-Braun, vinimportøren Sune Rosforth og arkitekten Alexander Damsbo. Arrangementet starter klokken 18.30 med et glas cremant på kajen. Pris 600,- alt inklusive. Tilmelding senest tirsdag den 18. august til mogens@madkultur.dk,

Lørdag den 14. november klokken 14-16 besøger vi Kødbyens Fiskebar til en let frokost og en snak om fisk og fiskerestauranter. Nærmere information om tilmelding, pris osv. følger.

Torsdag den 10. december fylder den internationale Slow Food-bevægelse 20 år. Den italienske Slow Food blev grundlagt i 1986 i protest mod at McDonald’s ville oprette en butik ved den spanske trappe – men det var først i 1989 bevægelsen blev international. Over hele verden er der Terra Madre-arrangementer – hold øje med hjemmesiden og sæt kryds i kalenderen.

Leave a Reply