Bliv klogere på det biodynamiske

posted in: Arrangementer, Headline | 0
27. april 2015
17:00to19:00

Suhrs Højskole, Slow Food og Københavns Fødevarefællesskab inviterer indenfor til fyraftensmøde: Mandag d. 27. april får vi besøg af den fremragende formidler Klaus Loehr-Petersen som vil gøre os klogere på det biodynamiske. Kom forbi til foredrag og dialog om forskelle og ligheder mellem økologisk og biodynamisk dyrkning, samt et glas lækker biodynamisk vin.

Biodynamiske fødevarer er økologiske – men de er mere end det. Hvad er dette »mere«, og gør det nogen forskel for mig som forbruger? Og hvad med jordens frugtbarhed, planternes sundhed og miljøet i det hele taget? Er der videnskabeligt bevis for at det virker? Eller er det ikke mest hokus-pokus og noget med månen og kohorn? Hvad er grunden til, at flere økologer nu lægger om til biodynamisk dyrkning og at mad- og vinfolk i stigende grad vælger biodynamiske varer?

Det er nogle af de spørgsmål, vi vil komme ind på – plus dem, deltagerne bringer ind i samtalen. Biodynamisk dyrkning er den første »moderne« økologiske metode og stadig den mest avancerede, både filosofisk og praktisk, så emnet er stort og spændende.

Der er et glas biodynamisk vin inkluderet i prisen.

Klaus Loehr-Petersen. Projektleder og informationsansvarlig i Biodynamisk Forening, Økologiens Hus, 8230 Åbyhøj. Uddannet materialist, har arbejdet mange år med jordbrug, ernæring og kostvejledning. Bestyrelsesmedlem i Biodynamisk Forskningsforening og Merkur Andelskasse.

HVORNÅR: 27 apr 2015, kl. 17:30 – 19:00
HVOR: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 3. sal, 1126 København
PRIS: 50 kr for medlemmer af Slow Food, studerende og medlemmer af KBHFF, 75 kr for andre.
BILLETTER: Køb billet på Billetto.