Bondens marked i Kødbyen

posted in: Aktuelt, Arrangementer | 0

Bønderne genindtager Vesterbro! Kødbyen bliver igen mødested for by og land når bønderne genindtager Vesterbro på foreløbig fem markeder hen over sommeren. Bondens Marked i Kødbyen er en knopskydning fra det kendte Bondens Marked på Gisselfeld, som Kærsgaard, v. Jette Mikkelsen og Lars Peter Nielsen har organiseret to gange årligt siden 2007.

Markedet afholdes første gang den 16. juni. Der er planlagt yderligere fire markeder: 7. juli, 28. juli, 18. august og et julemarked den 8. december.

Markedet er »Bondens Marked« i yderste forstand – det er meningen at stadeholderne ankommer, slår døren op til bilen, åbner ladet på cyklen og sælger varerne direkte til kunderne. Den nye bagatelgrænse for fødevaremarkeder tillader også privatpersoner at sælge ud af deres egne produkter fra have og køkken.

Prisen for en stadeplads i Kødbyen er kr. 500,- (ekskl. moms og strøm), og pengene går til husleje og markedsføring. Kontakt Jette Højholdt Mikkelsen på 2819 8508 eller gaardbutik@kaersgaard.net, hvis I vil høre nærmere.

Markedet i kødbyen arrangeres i samarbejde med Martin Guf Becker Rasmussen fra nose2tail madbodega og Mogens Bisgaard fra Slow Food / Madkultur.