Dansk fiskeri og akvakultur: En bæredygtig fremtid for hele branchen

7. september 2012
12:00to16:00

På Food Festival 2012 sætter Danmarks Fiskehandlere fokus på vores maritime råvarepolitik. Hvilken kurs er der sat for politikken på det maritime område? Hvilke rammevilkår er der egentlig for bæredygtigt kystfiskeri og akvakultur? Er vilkårene gode nok? Og hvordan sikrer vi, at også vores børn og børnebørn kan nyde godt af havets, åernes og søernes spisekammer?

På Foodfestival deltager både kystfiskere og aktører inden for akvakulturen. Dem inviterer Danmarks Fiskehandlere til at deltage i et panel på denne minikonference om hvordan den maritime fremtid tegner sig på vores breddegrader!

Målgruppen for konferencen er madprofessionelle på både erhvervs-, og myndighedsside, forbrugerrepræsentanter samt pressen. Konferencen vil dog være åben for alle. Vil du være garanteret en siddeplads, så tilmeld dig konferencen inden d. 31. august på david@fiskehandlerne.dk.

PROGRAM
14.00: Introduktion til konferencen og præsentation af deltagerne: Fødevareminister Mette Gjerskov Karl Iver Dahl-Madsen (Dansk Akvakultur) Ole Eriksen (Thorupstrand Kystfiskerlaug)
14.15: Fødevareministeren besvarer spørgsmål stillet af erhvervet
14.30: Ministeren tager imod spørgsmål fra publikum
14.45: Dansk Akvakultur og kystfiskerne tager imod spørgsmål fra publikum
15.15: Afrunding og uformel dialog