Forsøgsdeltagere søges til forskningsprojekt om smørrebrød

posted in: Aktuelt | 4

Sensorisk Videnskab ved Københavns Universitet søger danske forbrugere til at medvirke i et studie om smørrebrød. Studiet er opdelt i to dele, hvor du kan vælge at deltage i ét af følgende:

  • Online spørgeskemaet som besvares via internettet
  • Den eksperimentelle del, hvor du vil blive bedt om at smage på forskellige slags smørrebrød, hvorefter en række spørgsmål besvares.

Vi har brug for folk – både mænd og kvinder – der gerne vil hjælpe os med at forstå, hvordan smørrebrød defineres. For at kunne deltage, skal du være mellem 20 og 80 år.

Du kan vælge én dag fra tirsdag d. 14. juni til fredag d. 17. juni 2011 i tidsrummet 12:00-13:30 eller 18:30-20:00. Forsøget tager 1- 1½ time. Det foregår på

Institut for Fødevarevidenskab
Rolighedsvej 30, 5.sal
1958 Frederiksberg.

Der er intet honorar for deltagelse.

Er du interesseret i at deltage i ét af nævnte studier, så beder vi dig om at udfylde et introduktionsspørgeskema (det tager 5 minutter), hvor du bliver spurgt om dine kontaktoplysninger, herefter vil vi vende tilbage til dig. Klik her for at besvare introduktionsspørgeskema (bemærk at du kan blive bedt om at installere et ActiveX object).

Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive til IFV-SenseLab@life.ku.dk.

4 Responses

  1. Mounish

    Thomas Heinemann siger:Da jeg desve6rre var nf8dt til at ge5 ff8r generalforsamlingen ne5ede til div. amgfetninser mv. vil jeg blot hf8re, om der er fastsat ny dato for mf8de evt. ekstraordine6r generalforsamlingMed venlig hilsenTom Heinemann

Leave a Reply