Fyraftensmøde: Samtaler om Slow Food

posted in: Arrangementer, Headline | 0

pumpkins_arkI oktober afholdt Slow Food for sjette gang netværksmødet Terra Madre i Torino. Med et tætpakket program med debatter og foredrag, en imponerende “Ark of Taste”-udstilling samt produkter og smagsprøver fra hele verden på “Salone del Gusto”, som blev afholdt samtidig, var der noget at opleve for enhver smag, et væld af inspirerende mennesker at møde og diskussioner at indgå i.

Men hvad er Slow Food egentlig, og hvor bevæger organisationen sig hen? Hvordan kan vi i Danmark være med til at fremme udviklingen, og hvad kan vi gøre for at sikre en fødevarefremtid, der i højere grad lever op til Slow Food’s mål om ”good, clean and fair” mad til alle?

Kom derfor og del dine oplevelser og tanker med os andre – både dem som var i Torino i oktober – og dem, der ikke nåede det. Du er også meget velkommen, hvis du gerne vil høre mere om Slow Food-organisationen generelt, eller hvis du er interesseret i at høre om, hvad der sker i Danmark i disse år.

Vi lægger op til gode samtaler, hvor alle får ordet. Medbring gerne fotos, produkter eller andet som udgangspunkt for din fortælling, så giver vi plads og rum til diskussion og udveksling af idéer og historier.

Vel mødt!
Johan, Nicoline og Cornelia

Praktisk info:
Mandag 19. januar 2015
Fyraftensmøde: kl. 17:30-19:00

Adresse: Madakademiet Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K
Transport: 5 minutters gang fra Nørreport Station, ikke så gode parkeringsforhold.

GRATIS deltagelse for både medlemmer og ikke-medlemmer af Slow Food.
Salg af æblegløgg og småkager til rimelige priser.

Tilmeld dig gerne via Billetto (gratis billet – som du ikke behøver printe ud, bare så vi ved nogenlunde, hvor mange, der kommer).
Kontaktperson: Cornelia Kaas, cornelia.kaas@gmail.com, tlf. 30635360