Generalforsamling 2014

GeneralforsamlingDet er tid til den årlige generalforsamling i Slow Food Convivium København Nordsjælland. Det foregår onsdag den 5. marts 2014 kl. 17 på Gasværksvejens Skole ikke langt fra hovedbanegården.

Herman Fagerlund, kok og leder af Madskolen Gasværksvej vil fortælle om rbejdet med eleverne, der er med i køkkenet. Om at skabe en skole hvor elever og lærere får et godt, økologisk måltid mad sammen i hverdagen. Gasværksvejens Skole har modtaget Københavns Madhus pris for »Det fuldendte Måltid«. Og det skal vi smage!

Først afholder vi den formelle generalforsamling om hvordan året er gået for Slow Food bevægelsen og hvad vi skal i fremtiden. Vi håber der kommer gode ideer fra medlemmerne til det videre arbejde for god, ren og retfærdig mad.

Program for onsdag 5.marts 2014

  • Kl. 16.45-17 vi mødes på Gasværksvejen skole til generalforsamling med kaffe og kage.
  • Generalforsamling – se dagsorden jf. vedtægterne.
  • Ca. kl. 19 Herman Fagerlund fortæller om Madskolen.
  • Ca. kl. 19.30 Vi nyder økologiske skolemad. Pris for aftensmaden: 100 kr. for medlemmer og 125 for ikke medlemmer. Der er mulighed for at købe drikkevarer – Husk at den skal bestilles på billetto.
  • Kaffe og kage er gratis og du er velkommen til kun at deltage i generalforsamlingen – tilmeld dig gerne via billetto.

Vi i bestyrelsen glæder os til at se så mange som muligt.

Mange hilsner fra bestyrelsen af Slow Food Convivum København-Nordsjælland.

Katrine Klinken, formand for foreningen/conviviumleder, Mogens Bisgaard, næstformand, Mikkel Sander, kasserer, Carsten Lunding, Jannie Vestergaard, Bettina Brønnum Lohse og Erik Larsen.

HVORNÅR: Onsdag 5.marts kl. 16.45/17 –  ca. 20.30
HVOR: Gasværksvej 22 1656 København V
TILMELDING: Senest søndag den 2. marts
PRIS for aftensmad: 100,- for medlemmer 125 kr. for ikke medlemmer. Kaffe og kage er gratis og du er velkommen til kun at deltage i generalforsamlingen. Tilmelding via billetto. Du behøver ikke printe billetten, sig dit navn, så krydser af på listen.