GMO-teater og mad på Bar’Vin

posted in: Arrangementer | 0

AFLYSNING: Teaterturen er desværre aflyst, idet vores billetter ved en fejltagelse ikke blev bestilt. Men det er stadig muligt at være med til en servering på Bar’Vin – det koster 150,- for dagens ret og et glas vin.

Tag med Slow Food i teatret – se “Projekt Landbrug« på CaféTeatret. Den 28. marts har vi reserveret tyve billetter til forestillingen, der starter klokken 20.00. Før forestillingen – fra kl. 18.30 – spiser vi på Bar’Vin, en spritny vinbar, der åbnede til nytår. Stedet drives af sommelier Niels Thyge og kokken René Warn, som indtil i efteråret drev »Sorte Hest« på Vesterbro.

»Projekt Landbrug«, en vandreforestilling, der handler om landbruget og landbrugernes vilkår i 2012:  Er dansk landbrug i krise? Kan man producere fødevarer på andre måder? Hvem er den moderne landm/k’er? Og hvordan har dyrene det? Er landbruget en vigtig del af danskernes kulturelle selvforståelse? Den 28. marts er temaet for forestillingen GMO, og vært for »dilemmadialogerne« om de etiske aspekter af nutidens agroindustri, er Mickey Gjerris, teolog, medlem af det etiske råd og lektor i bioetik ved Københavns Universitet. Læs mere om forestillingen på Landdrama.org

NB: Forestillingen den 28. marts spilles på engelsk.

HVORNÅR: Onsdag 28.marts kl. 18.30

HVOR: Bar´Vin og Café Teateret, Skindergade 3, 1159 København K

PRIS:  375 kr. for medlemmer, 425 for ikke-medlemmer. Betaling kontant på dagen. Prisen dækker en dagens ret (mad uden kød skal bestilles på forhånd), et glas vin og en teaterbillet. BEMÆRK: Vi har reserveret de sidste tyve billetter til forestillingen den 28. marts, og de bliver solgt efter »først-til-mølle«-princippet.

TILMELDING: Senest torsdag onsdag 14.marts kl.22 til Katrine Klinken, katrine@klinken.dk. Skriv ”Landbrug” i emnefeltet, og angiv, hvis du ikke er betalende medlem af Slow Food, eller hvis du er medlem af et andet convivum i landet. Tilmeldingen er bindende, afbud skal ske inden onsdag 14. Marts – ring på  2326 2048

 

Leave a Reply