Gris på Madakademiet

23. januar 2014
17:31to19:30

IMG_20131006_085537Kan man smage forskel på om grisen har tilbragt sit liv på et tremmegulv og har levet af korn og sojaskrå eller om den har tilbragt livet i det fri og fået alt andet end soja?

Og hvis man kan smage forskel – hvad er den, og hvorfor opstår den? Det vil vi forsøge at finde ud af på det første medlemsmøde i 2014.

Vi skal smage på grise, der har haft vidt forskellige liv: Fra den konventionelt opdrættede gris, man finder i supermarkedernes kølediske, over frilandsgrisen og videre til de »luksusdyr«, der ses på billedet, som gik på friland det meste af deres liv, og i øvrigt levede af korn, rodfrugter, øl, æbler og valnødder …

Kom og vær med til smagningen og tag del i debatten.

HVAD: Gris på Madakademiet
HVOR: Suhrs Madakademiet, Pustervig 8, 1126 København K
HVORNÅR: Torsdag d. 23. januar kl. 17.30–19.30
PRIS: 75,- for medlemmer / 100,- for ikke-medlemmer (prisen dækker smagning og rengøring efter arrangementet – bemærk, at der ikke er tale om en decideret middag)
BILLET: Bestilles via Billetto senest mandag d. 20. januar.