Honning i maden

26. juni 2012
17:00to21:00

HonningpindeMød to biavlere, der fortæller om biernes arbejde og især om forskellige slags honning. Honning er et produkt med stor variation i smag og aroma, der kommer fra de blomster, som bierne trækker på, og honningen varierer derfor meget. Smag årets første nyslyngede honning. Vi mødes på Restaurant Saison i Hellerup hvor vi afslutter mødet med et måltid med flere retter med honning fra både det salte og søde køkken og et par glas.

  • Lene Stiil er biavler på niende år og forfatter til bogen ”Bier og honning”, Frydenlund 2012. Hun vil fortælle om biernes betydning for naturen og kundernes bevidsthed om forskellen på honning og honning.
  • Karin Gutfelt er biavler i Furesø Kommune og vil fortælle om smagen i honningen – og andet og mere end det som nogen af os hørte ved vores honningmøde på Skovlyst sidste år.

HVORNÅR: Tirsdag 26. juni kl. 17 – kl. ca. 21

HVOR: Restaurant Saison, Hellerup Parkhotel, Strandvejen 203, 2900 Hellerup.

PRIS: Møde med smagning, Erwin Lauterbachs 3-retters menu, 2 glas vin: 350 kr. for medlemmer af Slow Food / 400 kr. for ikke-medlemmer.

TILMELDING: Køb billet på Billetto senest den 21. juni.

One Response

  1. […] pengene går til husleje og markedsføring. Kontakt Jette Højholdt Mikkelsen på 2819 8508 eller gaardbutik@kaersgaard.net, hvis I vil høre […]