Hvordan bliver vi klogere på svin?

posted in: Svin | 0

Vi har holdt en indledende brainstorm på hvem vi gerne ville tale med om årets SlowFood tema i København: SVIN. Vi var enige om at prøve at drikke en masse kaffe med mennesker, der fra en eller anden vinkel ved noget om emnet. Vores foreløbige ideer er:

Slagter – fx Guldbergslagteren (Mogens)

Helt konventionel avler (Kim spørger Trine Krebs, kontakter Landbrug og Fødevarer)

Ekstrem kvalitetsproduktion (Carsten skal til Bornholm og besøger Hallegård)

Racer (Carsten kontakter Hans Randvig, emeritus fra KU Life)

Kødkvalitet (slagterierne, Teknologisk Institut, Margit Aslyng / Mogens)

Grisekunst (Tor Åge Bringsverd, Kim)

Landmandskoner, gerne frafaldne (Kim og Mogens, kontakt Else Nørgaard)

Videnscenter for svin (Mogens)

At spise hele dyret (Magasassa, Carsten)

Vi blandede blod på hver at arrangere i hvert fald et møde hver inden sommerferien. Kom gerne med andre / supplerende forslag.