Hvordan smager naturvin – er der klumper i vinen?

19. februar 2014
17:30to19:00

wine_bottlesMed naturvin i glasset er afstanden til vinmarken kortest muligt! Naturvin laves ud fra ideen om at minimere vinproducentens intervention i vinens tilblivelse.Naturvin afspejler derfor altid druens oprindelse og terroir, og omtales også som »autentisk« vin. Naturvinsdebatten er livlig, der er mange holdninger og det må vi høre mere om.

Pontus Elofsson har arbejdet med naturvin længe og er forfatter til bogen På Noma får man vin med klumper i, der udkom forrige efterår på L&R. I en årrækker har Pontus arbejdet som sommelier på Noma. Vi skal møde ham på vinbaren »Den Vandrette« til fyraftensmøde d. 19.februar.

Her skal vi smage ca. 6 forskellige eksempler af vinene og får lidt snacks ind imellem.

HVAD: Naturvin med Pontus Elofsson.
HVOR: Den Vandrette, Havnegade 53A kld., 1058 København K.
HVORNÅR: Onsdag 19. februar 2014, kl. 17.30-19
PRIS: 200 kr. for medlemmer og 250 kr. for ikke-medlemmer af Slow Food-bevægelsen (Prisen dækker smagninger og snack men er ikke en middag)
BEMÆRK: Der er begrænset deltagerantal til dette arrangement
TILMELDING: Senest mandag 18.februar 2014 via billetto. Du behøver ikke printe billetten, sig dit navn, så krydser af på listen.