Københavns Fødevarefællesskab

posted in: Arrangementer | 9

kbh_foedevarefaellesskabSlow Food handler både om østers, champagne og helt dagligdags gulerødder – især når de er økologiske, lokalt dyrket og kommer til byen på en ny og utraditionel måde.
Midt på Nørrebro i København har 250 forbrugere lavet deres egen butik, hvor de selv er kassedamer, pakker varer og snakker med hinanden et par timer hver onsdag. De kalder det Københavns Fødevarefællesskab – en medlemsejet og -drevet grønthandel.

Fødevarefællesskabet blev etableret af en lille gruppe initiativrige mennesker, som ønskede at gøre gode økologiske og lokalt producerede produkter tilgængelig for alle til en fair pris ved at springe alle mellemled over og handle direkte med den lokale bondemand.

For at gøre det muligt, bidrager medlemmerne med kompetencer, knofedt og engagement. Der er meget kort fra kunden til direktøren – alle medlemmer er nemlig både / og.

Du kan komme ned og se, høre og smage Fødevarefællesskabets ideer onsdag den 17. februar kl. 19-21. Adressen er Korsgade 19, kælderen. Arrangeret af Slow Food København / Nordsjælland.

TILMELDING: senest 10. februar til mogens@madkultur.dk.

PRIS: Kr. 100,- for medlemmer, kr. 125,- for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer vegetarisk bondekost samt drikkevarer hertil.

9 Responses

Leave a Reply