Kødbyens Fiskebar

posted in: Arrangementer | 0
Østers og østerskniv
Østers og østerskniv

Kom og smag på og hør om fisk og skaldyr på Kødbyens Fiskebar med Slow Food København-Nordsjælland. Vores medlem Anders Selmer fortæller om Kødbyens Fiskebar.

Vi har inviteret formanden for foreningen Levende Hav, Knud Andersen, til at fortælle om små fiskeres/kystfiskeres forhold, om hvad naturskånsomt fiskeri er, om problemerne med MSC mærkning. Fiskehandler Hans Hebo fra Nørreport Fiskehus giver gode råd om at vælge lokale fisk i sæson.

Kødbyens fiskebar blev den 11. oktober omtalt som »perhaps Copenhagen’s hottest new restaurant« i søndagsudgaven af New York Times:

under a cow statue, perhaps Copenhagen’s hottest new restaurant, Fiskebaren (No. 100; no phone; www.fiskebaren.dk), has drawn raves both for its chic interiors and loyally Danish seafood creations like tartare of Jutland trout (75 kroner), and blue mussels from Holbaek Fjord, steamed in apple cider (75 kroner).

HVORNÅR : Lørdag 14.november 2009, kl.14-16

STED: Kødbyens Fiskebar, Flæsketorvet 100, 1711 København V.

PRIS for maden: Frokost med 2 retter og 2 glas vin for 225,- for medlemmer af Slow Food (275 kr. for ikke medlemmer).  Betaling kontant på dagen.

TILMELDING: inden tirsdag 10.11 2009 til katrine@klinken.dk . Der er begrænset deltagerantal, medlemmer med medlemskort har fortrinsret. Telefon i tilfælde af afbud på dagen m.m. 2326 2048.

Leave a Reply