Kaglende høns og friske æg

Årets første sommermøde handler om at holde høns og foregår onsdag den 29.maj 2013. Når hønsene kagler er det som regel fordi de har lagt et æg. Ellers går de bare stille rundt og klukker fornøjet mens de leder efter et korn, en larve eller hvad jorden ellers byder på. Hønsene er en meget vigtig del af en families selvforsyning fordi de lægger friske æg, leverer verdens bedste gødning og spiser en masse køkkenaffald.

Alt dette og hvordan høns skal leve for at trives optimalt, vil Jens Juhl og Sølva Falgren fortælle om – både ved et lysbilledforedrag og ved rundvisning i hønsegårde. Jens og Sølva er forfattere til bogen “Økohøns – selvforsyning til husbehov”.

I pausen er der lejlighed til at købe bogen om økohøns samt “Økologisk have – selvforsyning til husbehov”. Bøgerne koster 180 kr.

Læs mere på slottet-i-smoermosen.com

Vi mødes i Haveforeningen Smørmosen i Herlev. Der bliver en enkel servering med sandwich med æggesalat og hønsesalat.


View Larger Map

HVORNÅR: Onsdag 29.maj 2013, kl. 17-20
HVOR: Fælleshuset i Haveforeningen Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, 2730 Herlev. Man skal køre helt ned i bunden af foreningen. Bus 42 holder 30 meter fra haveforeningens loge. Der er P-pladser ved foreningshuset.
PRIS: 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer af Slow Food-bevægelsen
TILMELDING: Senest søndag 26.maj 2013 via Billetto. Spørgsmål om arrangementet til Katrine Klinken, email: katrine@klinken.dk.