Kål på Frilandsmuseet: Det gamle, det nye, det rå og det søde …

Den 3. oktober besøger vi Frilandsmuseet i Lyngby for at lave mad med gamle kålsorter. Hortonom og freelancejournalist Louise Windfeldt fortæller om forsøgene med dyrkning af gamle kålsorter, viser rundt i kålgården og fortæller om kålens betydning for husholdningen før i tiden.

Vi smager forskellene på de forskellige sorter – og vi tilbereder nye og gamle opskrifter på det brændefyrede komfur i herregårdskøkkenet på frilandsmuseets proprietærgård, Fjellerup Østergård. Vi smager noget gammelt, noget nyt, noget råt og noget sødt – altsammen med kålen som omdrejningspunkt.

Bemærk: Begrænset deltagerantal.

HVORNÅR: Søndag den 3. oktober klokken 13-16
HVOR: Frilandsmuseet, ved den nordlige indgang, I.C. Modesvej, Brede (Se kort i pdf-format – Fjellerup Østergård er nummer 25)
TILMELDING: Senest 28. september til Mogens Bisgaard, mogens@madkultur.dk
PRIS: Kr. 100,- for medlemmer, kr. 150,- for ikke-medlemmer.

Leave a Reply