Kulinarisk Sydfyn

posted in: Arrangementer | 0

Slow Food København Nordsjælland deltager sammen med de fem andre danske convivia – Odsherred, Lolland-Falster, Fyn, Ålborg og Augustenborg – i Danmarks største kvalitetsfødevaremesse, Kulinarisk Sydfyn. Udstillingen foregår i weekenden 26.-27. juni i Svendborg, Danmarks første CittaSlow.

Vi har en fælles stand på udstillingen, og har fået nogle af udstillingerne til at præsentere deres produkter og filosofien bag. Programmet for de to dage ser sådan ud:

LØRDAG DEN 26. JUNI

  • 10.30 Danske økologiske kartofler, Peter Bay fra Skiftekær Økologi
  • 11.30 Korn, kerner og kærlighed, Hanne Risgaard, Skærtoft Mølle, Slow Food Augustenborg
  • 12.30 Olivenoliesmagning,Rie Boberg, Slow Food Odsherred
  • 13.30 Fåre- og gedeost fra Knuthenlund – hvordan laver vi kvalitetsoste i DK?, Mogens Kirk, Knuthenlund
  • 14.30 Mange slags rabarber: Forskellige sorter og hvordan de dyrkes, Lars Skytte, Skyttes Grønt
  • 15.30 Danske gårdoste med karakter, Thomas Lindbjerg, GRAND fromage

SØNDAG DEN 27. JUNI

  • 10.30 Olivenoliesmagning, Rie Boberg, Slow Food Odsherred
  • 11.30 Kom og besøg standen og se hvad der sker…
  • 12.30 Ølsmagning: 100 % Fynsk Humle, Claus Lund, Stensbogaard Bryghus
  • 13.30 Kom og besøg standen og se hvad der sker…
  • 14.30 Korn, kerner og kærlighed, Hanne Risgaard, Skærtoft Mølle
  • 15.30 Danske gårdoste med karakter, Thomas Lindbjerg, GRAND fromage

Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!

Leave a Reply