Mød Slow Food på »Mad FoodCamp«

posted in: Arrangementer, Nyheder | 0

Nomas grundlæggere Rene Redzepi​og Claus Meyer er sammen med den nystiftede organisation Food Organisation of Denmark [FOOD] initiativtagere til MAD Foodcamp der i år har René Redzepi og Claus Meyer som kuratorer for henholdsvis det internationale symposium og festivalpladsen.

MAD Foodcamp, der i år har Planteriget som tema foregår udendørs  på en 55.000 kvadratmeter stor  halmballe-indhegnet græseng på Refshaleøen ved København,  27.-28. august, 2011.

Festivalpladsen er åben begge dage fra 10-18, entreprisen er 130 kr. for voksne og 80 kr. for børn for enkeltdagsbilletter – billetter for hele weekenden koster 130 kr. for voksne og 200 kr. for børn. Billetter sælges gennem Billetlugen.

Slow Food deltager i afviklingen af Mad Food Camp – mød os og få en snak om hvorfor det er vigtigt at støtte din lokale grøntsagsavler!

Du kan også møde flere hundrede markante samlere, grøntsags- og frugtavlere, fødevareproducenter, videnskabsfolk og en masse kokke med noget på hjerte og smagsprøver i baghånden.
Festivalpladsen består af en stor markedsplads der byder på bazaaragtige tilbud af oplevelser, aktiviteter og handlemuligheder. Der vil være spontane mad-demoer,  spektakulære konkurrencer som DM i HØ og indslag fra RUNDBALLERNE hvor toneangivende producenter og  madpersonligheder i bedste Hyde Park speakers corner-stil tager ordet.

Man finder en forvokset bålplads, et større terræn der alene omhandler produkter lavet af korn,  en række gadekøkkener og større meditative områder der beskæftiger sig med hø, ”det vilde” og den levende jord. Det Internationale symposium, der særligt henvender sig til kokke og andre fagfolk, har deltagelse af en række af verdens førende køkkenchefer og madfolk med store vegetabilske bedrifter på samvittigheden.