Mad i en Jazztid – Kursusrabat til Slow Food-medlemmer

posted in: Aktuelt, Arrangementer | 0
7. juli 2013 14:00to13. juli 2013 12:00

madienjazztid_2013I uge 28 er der jazzfestival i København og hvad kunne være bedre, end at kombinere de sprøde toner med sanselig gastronomi?

Mad i en jazztid er et sommerkursus på Danmarks eneste madhøjkole midt i København. Mens jazzfestivalen spiller op under byen, går vi i køkkenet til byens toner. Vi satser på varmt vejr når vi forbereder vores cajun temadag til sprød New Orleans jazz, men går også på jagt efter det fælles nordiske i det nye nordiske køkken og den nordiske jazz.

Vi laver natmaden til de sene koncerter og redder dagen derpå med en brunch, der kan hjælpe med restitution af både hoved og dansefødder.

På kurset kommer du selv bag komfuret og sammen med Madakademiets køkkenundervisere og vores gæstekokke tilbereder du de fleste af ugens måltider. Udover en god introduktion til grundlæggende køkkenteknikker kommer du igennem smagninger, foredrag og møder interessante personer fra Københavns gastronomiske univers. Sammen skaber vi knasende retter som vi nyder til jazzens sprøde toner.

Læs mere om kurset her eller se programmet dag for dag – eller gå direkte til billetkøbet! Som medlem af Slow Food kan du købe billet til ugekurst »Mad i en Jazztid« med 400 kr i rabat.