Medproducenter hos den lokale!

posted in: Arrangementer | 51

Den grønne ButikIngen er bare forbruger. Vi er alle medproducenter. Det, der er på tallerkenen, kan betyde meget for omverdenen. Lad de små valg have betydning – lidt er mere end ingenting! Oplev Den grønne Butik i Gentofte, hvor indehaveren Nikolaj Fridberg-Tobiassen onsdag 12. oktober vil fortælle om en dagligvarebutik med direkte køb hos små lokale producenter af gode økologiske kolonialvarer, mejeriprodukter, biodynamiske grønsager fra bl.a. Kieselgården og bl.a. kyllinger fra Sødam og Bisserup økologisk laks.

Oplev en lokal købmand midt i et villakvarter ved Gentofte Station, hvor man kan få mad til en god hverdag. Vi mødes i butikken og hører om hvordan det er at drive en alternativ butik til supermarkeder. Der bliver mulighed for at handle og vi spiser en suppe og får en forfriskning sammen.

Den Grønne Butik har et stort udvalg økologisk frugt og grønt, hvor den biodynamiske dyrkningsform er vigtigst. Butikken har et tæt samarbejde med landets biodynamiske avlere og producenter, som sikrer os et vedvarende udbud af højeste kvalitet. Nikolaj Fridberg- Tobiassen drev tidligere Nationalmuseets restaurant i otte år og Copenhagen Wine i fem år. Den Grønne Butik er hans første butik med mad og vin i høj kvalitet.

VIGTIGT: Arrangementet er aflyst!

HVORNÅR: Onsdag 12. oktober kl. 17.45 – kl. ca. 20.00
HVOR: Den Grønne Butik, Brogårdsvej 25 (lige ved Gentofte Station), 2820 Gentofte. Web: dgbutik.dk.
PRIS: 75 kr. og for ikke-medlemmer 95 kr. kontant på dagen.
TILMELDING: Senest mandag 10. oktober til Katrine Klinken, katrine@klinken.dk. Skriv ”Den grønne butik” i emnefeltet, og angiv, hvis du ikke er betalende medlem af Slow Food, eller hvis du er medlem af et andet convivum i landet. Giv besked hvis du ikke spiser kød. Tilmeldingen er bindende, og afbud skal ske inden mandag 8. oktober til Katrine, evt. på 23 26 20 48.

51 Responses

  1. licensed vending capsules

    I’m no longer sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time finding out much more or figuring out more. Thank you for excellent info I was searching for this information for my mission.

Leave a Reply