Nordic Food Lab søger værelser til studerende

posted in: Aktuelt | 0

Nordic Food Labs praktikanter og studerende har brug for et sted at bo mens de er i København – og værterne får chancen for at møde passionerede unge mennesker. Nordic Food Lab har altid en til tre praktikanter eller studerende der arbejder hos os i perioder fra ca. 2 måneder og op til et år. Boligmarkedet i København er meget svært at komme ind i hvis man er her kort tid, og ikke bor her i forvejen.

Det er altid spændende og passionerede unge mennesker der vilnoget med deres liv og med god mad af den rigtige slags. Mange af dem er fra slowfood universitetet, hvor vi har en god kontakt og et godt samarbejde. Det er en unik mulighed for at lære et ungt menneske at kende og og høre om deres spændende liv med mad både på Nordic Food Lab og hvad de ellers laver.

Lige nu mangler vi et værelse til en ung fransk kvinde, der kommer midt i februar for tre måneder for at arbejde med rygning af fisk og andre havprodukter. Hun har gået på Slow Food universitetet. Nordic Food Lab betaler typisk deres husleje, der kan forudbetales for kortere eller længere perioder inden de kommer. Vi leder ret tit efter udlejere, der vil dele deres hjem med spændende unge mennesker.

Hvis du er interesseret i at leje ud til et spændende og passioneret ungt madmenneske i 2-3 måneder eller nogle gange længere tid, så skriv til Nordic Food Labs direktør og Slow Food-medlem Michael Bom Frøst på mbf@nordicfoodlab.org Du behøver ikke have et værelse stående klar altid, men vi vil gerne lave en database over interesserede slowfoodies, som vi kan e-maile når vi har en praktikant eller studerende der kommer på ophold hos os.

Læs mere om Nordic Food Lab på hjemmesiden.