Novembers aktiviteter

posted in: Nyheder | 0

Kære medlemmer og venner af Slow Food

 

Det er længe siden, vi sidst har skrevet til jer. Det skyldes simpelthen, at vi har haft travlt med at planlægge aktiviteter og at snakke om alle de ting, vi gerne vil i fremtiden – men det kommer der mere om snart.

Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve, at der var en stor delegation af danskere til Slow Foods store madfestival Terra Madre i Torino i år. Vi var meget, meget glade for, at Friis-Holm chokolade, der længe har været ven af Slow Food, havde valgt at have en stand dernede, hvor vi – udover at smage på verdens bedste chokolade – også mødtes til en uformel snak og skål danskerne imellem.

Vores eget nordiske arrangement i april, Terra Madre Nordic, blev fulgt godt op af en lang række smagninger, debatter, møder og måltider, der involverede deltagere fra de nordiske lande, fx lavede vores egen Katrine Klinken en smagning af smørrebrød, der var udsolgt og fyldt af interesserede og glade gæster.

Det var det til dato største antal aktiviteter med nordiske deltagere til Terra Madre, det er vi glade over og stolte af at have bidraget til.

 

Slow Cheese Copenhagen:

Mange af jer har spurgt til om vi igen i år afholder vores ostefestival Slow Cheese Copenhagen, som rigtig mange af jer besøgte i 2016 og 17. I år har vi valgt at arbejde med osteområdet på andre måder end ved selv at afholde en festival, men dermed ikke sagt, at vi ikke er aktive på området!

 

De bedste hilsner

Johan Dal