Så skal der byttes julelækkerier, hverves køkkenredskaber og smages på mad

posted in: Nyheder | 0

For femte år i træk afholder Slow Food København-Nordsjælland Terra Madre dag i Osramhuset på Nørrebro, søndag den 11. december, og du er inviteret.

Dagen byder bl.a. på det populære julebyttemarked. Laver du eksempelvis virkelig gode pebernødder, men mangler at knække koden på den perfekte julesennep? Så vil julebyttemarkedet være noget for dig. Alle hjemmekokke, der kan fremtrylle lækre julespecialiteter, kan deltage i byttemarkedet og bytte med andres skønne julespecialiteter. Julebag, julebryg og alt hvad der kan relateres til julekøkkenet er mere end velkomment. Husk at der er mulighed for at smage, se eller høre alles medbragte julespecialiteter.

Vil du deltage i julebyttemarkedet, kan du læse praktisk information her!

Udover julebyttemarked har vi selvfølgelig, traditionen tro, også vores berygtede køkkengrejsauktion. Ligger du derfor inde med to piskeris eller har du ikke længere plads til din ismaskine? Eller står du og mangler en toaster til din ven i julegave? Så skal du deltage i auktionen. Det er altså her du gør dig decembers bedste kup. Derudover går overskuddet fra auktionen til Slow Food organisationens projekter. Pengene, der kommer ind på verdens Terra Madre Day-arrangementer går blandt andet til 10.000 Food Gardens in AfricaThe Slow Food Foundation for Biodiversity og University of Gastronomical Sciences.

Sidst men ikke mindst må du ikke gå glip af årets store vaniljekransekonkurrence. Vi kårer byens bedste vaniljekranse, og du kan både være med til at smage og bedømme, men skulle du ligge inde med en fremragende vaniljekranseopskrift, kan du også deltage i konkurrencen. Der udloddes en præmie til vindervaniljekransene, hvor der bedømmes på smag og sprødhed.

Har du vinderopskriften? Læs hvordan du deltager i Vaniljekransekonkurrencen her!

Dagens program:
kl 12.00-14.00 Madbyttemarked (Lille sal, stuen)
kl. 13.30-15.50 Vaniljekransekonkurrence (Lille sal, stuen)
kl. 15.00-16.30 Køkkengrejsauktion (Lille sal, stuen)
kl. 15.50-16.00 Kåring af årets vaniljekranse ved Master Fatman (Store sal, 1. sal)
kl 17.00 Dagen slutter

Ligesom sidste år, er vi så heldige at Master Fatman er konferencier på dagen, så kom i julestemning tredje søndag i advent, og kom med til Terra Madre dag i Osramhuset på Nørrebro. Vi glæder os til at se dig.

Der vil være salg af mad og drikke fra julebazarens madboder og, traditionen tro, suppe udenfor.

 

Hvad: Terra Madre Dag

Hvor: Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N,

Hvornår: Søndag den 11. december kl. 12 – 17

Hvem: Arrangementet er åbent for alle. JULEBYTTEMARKED er kun for byttere, dvs. intet salg.

Pris: Gratis, men husk hjemmelavede lækkerier til at bytte, din bedste vaniljekranseopskrift og dit aflagte køkkengrej.

 

Osramhusets Julebazar

Læs mere om Osramhusets julebazar her!