Slow Food Konfektkonkurrence

8. december 2013
12:00to16:00

I forbindelse med Terra Madre Dag 2013 afholder Slow Food København Nordsjælland konfektkonkurrence i Osram Huset den 8. december 2013.

Tilmelding til konkurrencen: Skal ske senest torsdag den 7. december 2013 kl. 23.59 til carstenlunding@godmail.dk

Regler: Hver deltager skal præsentere 12 ens stykker konfekt (fx ”Marcipan med pistacie”). Konfekten skal være mærket med konfektens navn og navnet på kokken / kreatøren. Hver deltager må højst deltage med tre forskellige stykker konfekt. Konfekten skal være lavet færdig hjemmefra. Konfekten må gerne være pakket ind / emballeret. Vi opfordrer som altid til at tænke råvarer som gode, rene og retfærdigheder, som er Slow Foods mærkesag.

Hvad er konfekt? Konfekt er små stykker sødt, der indeholder en eller flere af flg ingredienser – chokolade, marcipan, nougat – samt andre lækkerier såsom tørret / kandiseret frugt, nødder, spiritus.

Bedømmelse: Konfekt-konkurrencens vinder kåres af dette års dommer, Rasmus Olsen fra RO Chokolade i Jægersborggade. Bedømmelsen sker på grundlag af udseende, smag og kreativitet.