Slow Food Madklubben

posted in: Nyheder | 0

Slow Food er for alle, der vil god, ren og retfærdig mad. Vi er en blandet skare, der alle brænder for gode måltider til fest og hverdag. Vi laver medlemsarragementer med stort faglighed og god stemning. Men vi medlemmer har hver vores styrker og områder, hvor vi kan og gerne vil lære mere. Det vil vi gerne udnytte noget mere!

Vi vil derfor fra denne sommer bruge hjemmesiden til en række mikro-mad-arrangementer. Små madklubber på 6-12 deltagere, arrangeret af hvem der har lyst og med selvvalgt tema. Det skal være åbent for dem der har lyst og er hurtige på aftrækkeren, men ikke større end at det kan holdes derhjemme, hvad enten du bor i villa eller 2v’er. Prisen fastsættes for det enkelte arrangement, men der er ingen der skal tjene penge på det. Til gengæld ville det klæde dig at hjælpe med opvasken.

Du kan selv slå et arrangement op hvis du har en ide du gerne vil have afprøvet, hvis der er noget du er rigtig god til eller gerne vil blive bedre til. Vi giver dig mulighed for kvalificeret mod- og medspil og godt selskab af andre mad-ører.

Henvend dig til Carsten Lunding, carstenlunding@ofir.dk, hvis du har spørgsmål til arrangementerne eller brug for hjælp.

NÆSTE ARRANGEMENTER

[formdata form-1 hide=”timestamp” orderby=”dato” order=”asc”]