Slow Food Østerskur

posted in: Arrangementer | 0
13. januar 2013
14:00to16:00

ØstersÅrets første møde handler om danske østers og foregår søndag 13. januar. Anders Selmer og Bagge Algreen Ussing byder velkommen på Fiskebaren (fiskebaren.dk) hvor vi får en smagsprøve på et par franske østers og en stor østers fra Limfjorden, der er den oprindelige europæiske østers med vin fra Rosforth & Rosforth.

Vi får præsenteret et projekt om maritime nyttehaver og østers i bynære miljøer bl.a. i Københavns Havn ved David Mourtizen og Joachim Hjerl. Nina Bauer der er madhistoriker vil holde et lille foredrag om ”Østers og erotik”. Rasmus Storgaard Petersen fra Windsor Fisk fortæller om Limfjordsøstersen.

SÆRTILBUD: Limfjordsøsters med hjem. På forudbestilling sælges fustager med 12 stk. Limfjordsøsters til 275 kr. Send en mail til katrine@klinken.dk inden onsdag 9.januar kl.10. Læs mere om Sven Bondes østers.

HVORNÅR: Søndag 13. Januar 2013, kl. 14-16
HVOR: Fiskebaren, Kødbyen, Flæsketorvet 100, København K, fiskebaren.dk
PRIS: 125 kr. for medlemmer 150 kr. for ikke-medlemmer af Slow Food
TILMELDING: Senest torsdag 10. januar  – køb billet på Billetto.dk