Slow Food på Kulinarisk Sydfyn

posted in: Arrangementer | 2

Fra Slow Food-skolen 2010Programmet for årets udgave af Danmarks største fødevareudstilling, Kulinarisk Sydfyn, er klar. I år er der aktiviteter i Naturama, der er Grøntsagseksperimentarium, Nordisk Ostefestival, madfilm (Vort Daglige Brød, En smag af Livet, Soul Kitchen og Ratatouille) i byens biograf, Scala og selvfølgelig masser af spændende udstillere fra Danmark, Sverige og Tyskland.

Slow Food har igen i år “Slow Food-skole”. Hele arrangementet er flyttet til Centerpladsen i Svenbrog – og du kan finde Slow Food i Spejlsalen, Borgerforeningen, Ramsherred. Vores program byder på smagsprøver fra udstillerne og debat. Kom og vær med!

LØRDAG DEN 25. JUNI
11.00 Sidste nyt fra rabarberkvarteret v. Lars Skytte, Skyttes.
11.45 Ny nordisk-chic eller ækelt fluidum? v. Jannie Vestergaard, Slow Food København Nordsjælland og Smaka på Skåne
12.30 Pastaværksted: Træt af pastaskruer? v. Slow Food Aalborg
14.30 Møde for medlemmer af Slow Food og Kulinarisk Sydfyn
16.00 Ost fra små mejerier v. Thomas Lindbjerg, Grand Fromage og Slow Food Aarhus

SØNDAG DEN 26. JUNI
11.00 Mere end Marabou v. Mikkel Friis-Holm Ottesen, Friis-Holm og Slow Food Odsherred
11.45 Madkultur på kanten v. Ivan Kruse Jensen, Skårupskolen
12.30 Dansk og amerikansk ølkultur v. Eddie Szweda, Midtfyns Bryghus
13.15 TBA
14.00 Har du fortjent det du spiser? v. Trine Krebs og Mogens Bisgaard, Slow Food København-Nordsjælland
15.00 Mød Slow Food i Danmark: Åben debat om Slow Food-bevægelsen i Danmark

2 Responses

  1. […] Slow Food på Kulinarisk Sydfyn (Slow Food) […]

  2. […] Bryghus: Eddie Szweda taler om “Dansk og amerikansk ølkultur” søndag d. 26. juni kl. 12:30 i Spejlsalen, Borgerforeningen – arrangeret af Slow […]

Leave a Reply