Slow Food på Madens Folkemøde

posted in: Nyheder | 0

Der er lagt op til en fest, når der for første gang holdes Madens Folkemøde på Engestofte Gods ved Maribo. Det er fredag-lørdag den 10-11. maj. Programmet omfatter ca 150 events, et stort fødevaremarked og alskens gode madfolk i løs vægt. Se programmet her: madensfolkemoede.dk.

Slow Food København er tovholder på en lille scene, hvor der bliver holdt en række oplæg og smagninger under hele folkemødet, fra fredag formiddag til lørdag aften. Vi håber, at mange af vores medlemmer har tid og lyst til at komme til Lolland og være med – både til vores egne arrangementer og til alt det andet gastronomiske, der foregår. 

Madens Folkemødes Festmiddag fredag 10. maj. 

Der bliver afholdt en samlet fællesmiddag med 370 pladser – en stor kulinarisk fest.  

Tidspunkt: fredag d.10. maj kl. 19.15-22.30

Pris: dkk 350. Med i prisen er et glas vildgæret Cider fremstillet af cideræbler dyrket økologisk på Lolland. Yderligere drikkevarer tilkøbes i baren

Billetter købes her: https://madensfolkemoede.ticketbutler.io/da/e/folkemdets-fllesmiddag/

Vi har brug for frivillige til at hjælpe med ved smagningerne, stå i Slow Food-boden mm. Har du lyst til at være frivillig et par timer hører vi meget gerne fra dig – skriv til carstenlunding@godmail.dk.

Vi prøver også at tænke lidt smart mht transport derned og hjem igen samt overnatning. Hvis du kører derned eller leder efter et lift, så giv også gerne lyd.