Slow Food-skolen på Kulinarisk Sydfyn

posted in: Arrangementer | 0

I weekenden 26-27 juni deltog Slow Food i fødevaremessen Kulinarisk Sydfyn, der blev afholdt på Svendborg Havn. De danske convivier havde et fælles telt. Vi havde indbudt nogle af udstillerne til at fortælle om deres filosofi og deres produkter – et initiativ, vi bestemt vil deltage næste år. Kulinarisk Sydfyn havde i år 12.000 besøgende fra Danmark, Sverige og Tyskland. Kulinarisk Sydfyn er et af de arrangementer, der kan få en til at stille spørgsmålet: »Orker du heller ikke Molslinien?«

Vores endelige program på Slow Food-skolen var:

  • Danske økologiske kartofler, Peter Bay fra Skiftekær Økologi
  • Korn, kerner og kærlighed, Hanne Risgaard, Skærtoft Mølle, Slow Food Augustenborg
  • Olivenoliesmagning,Rie Boberg, Slow Food Odsherred
  • Fåre- og gedeost fra Knuthenlund – hvordan laver vi kvalitetsoste i DK?, Mogens Kirk, Knuthenlund
  • Mange slags rabarber: Forskellige sorter og hvordan de dyrkes, Lars Skytte, Skyttes Grønt
  • Danske gårdoste med karakter, Thomas Lindbjerg, GRAND fromage
  • Olivenoliesmagning, Rie Boberg, Slow Food Odsherred
  • 100 % Fynsk Humle, Claus Lund, Stensbogaard Bryghus
  • Ølsmagning 101: Rundtur i Danske mikrobryg, Mogens Bisgaard, Slow Food København Nordsjælland
  • Oste, mejerier – og en tyve år gammel parmesan, Jens Lindbjerg, GRAND fromage

Leave a Reply