Smag et unikt nordisk terroir

posted in: Aktuelt, Arrangementer | 0

reindeerLapland er madelskerens drøm om det vilde, nordiske terroir. Et bærplukningens nirvana. Pakket med svampe i skovene, ferskvandsfisk fra de reneste søer i verden, rensdyr, ryper og ikke mindst vilde urter, som opnår helt unikke smagsegenskaber under midnatssolen i de bjergrige landskaber 200 kilometer nord for polarcirklen. I kraft af dette terroir lyser Laplands råvarer op i verden i kraft af en uhørt karakteristisk og distinkt velsmag.

Lauri Närhi, Antti Tuononen og Timo Nieminen fra Hullu Poro er topkokke og moderne formidlere af Laplands råvaregrundlag og stærke, samiske madkultur. På denne aften vil de i selskab med madhusets kyndige kokke samles omkring den åndelige samiske madkultur og fortolke en perlerække lappiske råvarer.

Du får her en enestående mulighed for at smage det ærkenordiske terroirs skatte i en nytænkende og spændende menu omkring et veldækket bord i København.

Menu

Stegt rensdyrlever med tyttebær og gelé af ’Marsh Labrador’-te
Löjrom fra Meiko-søen med creme fraiche og blinis
Rensdyrtunge på toast med pastinak
Filet og klar suppe af hvid fisk
Rensdyr-confit med rensdyr-brisler, rørhatte-’dumpling’, lappisk kartoffel-majonæse og tranebær-sauce
Multebær-suppe med mousse af rensdyrmælk og hindbærsorbet

HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
HVORNÅR: Fredag den 18. september kl. 18.00-23.00
HVEM: Lauri Närhi, Antti Tuononen, Timo Nieminen samt madhusets kokke
HVOR MEGET: DKK 795,-

Køb billet på www.meyersmadhus.dk

Leave a Reply