Stop din egen julemedister med Jens Breinholt Schou d. 14. november

posted in: Aktuelt, Nyheder | 0

Slow Food København-Nordsjælland arrangerer i samarbejde med Suhrs Højskole Madakademiet et kursus i elementær pølsemageri, så du kan fremstille din egen julemedister.

Jens Breinholt Schou vil stå for kurset og supplere med inspirerende råd – vi har vel alle en pølsemager gemt i maven?! Jens er topaktuel med bogen “Nordisk Charcuteri”, som han netop har udgivet. Jens har for et par år siden også udgivet bogen ”Pølsemageri”.foto_jensbreinholtschou_okt2016

Kurset finder sted mandag den 14. november 2016 kl. 17 – ca kl 21 på Suhrs Højskole Madakademiet, Pustervig 8, 1126 Kbh K.

Jens sørger for en klassisk opskrift på en krydret medister, kød, krydderier mm. og tarme til pølserne, og så en professionel kødhakker og pølsestopper. Det er meningen, du selv skal have fingrene i farsen, og har du din egen maskine til at hakke kødet, evt. med pølsehorn, medbring den endelig – så kan du afprøve udstyret. Desuden er det en god idé at medbringe en skarp kniv, forklæde og spækbræt.

Hver deltager får ca. 1 kg færdig julemedister med hjem fra kurset.

Prisen er 320 kr. for medlemmer af Slow Food og 370 kr. for ikke-medlemmer + Billettogebyr.

Køb billetter her: https://billetto.dk/da/events/160843

Deltagerprisen inkluderer smagsprøver på en stegt og en røget medister, som serveres med en bid brød til. Drikkevarer kan tilkøbes. Der vil også være mulighed for at købe Jens’ nye bog “Nordisk Charcuteri” til kursuspris, 250 kr. (normalpris 300 kr.).

Vores forudsætning for at gennemføre kurset er mindst 15 deltagere, og der vil være plads til maksimum 20 deltagere.

Deadline for tilmeldingen er den 8. november 2016.

suhrslogo