Terra Madre Dag i Osramhuset

IMG_20131208_122306Slow Food fylder 25 år, og fødselsdagen fejres overalt i verden med Terra Madre Day. Den officielle fødselsdag er den 10. december, men vi har her i Slow Food København-Nordsjælland tradition for at holde festen på en søndag. I år bliver det den 7. december, og det kommer ligesom de to foregående år til at finde sted i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N.

Vi holder igen i år et madbyttemarked – medbring dine hjemmesyltede rødbeder, dine brune kager, din kryddersnaps eller andre juleting, du har lavet, og byt dem. Hvem ved, måske kommer du hjem med din nye yndlingskage eller favoritrødbede! Husk at lave en etiket med dit navn og hvad varen indeholder.

I år afholder vi også en SLOW FOOD AUKTION. Kom med ting og sager til køkken, madlavning og måltider: Køkkengrej, service, porcelæn, vinglas, sylteglas, hummergafler, køkkenmaskiner, amagerhylder, kogebøger og andet som du ikke bruger og gerne vil af med kan indleveres til auktion på Terra Madre dag.

Trine Krebs fra Praktisk Økologi / Frugtformidlingen bliver auktionarius og det bliver sjovt. Overskud fra auktionen støtter Slow Food – penge, der kommer ind på verdens Terra Madre Day-arrangementer går blandt andet til projekterne 10.000 Food Gardens in Africa, The Slow Food Foundation for Biodiversity og University of Gastronomical Sciences

Du kan støtte ved at komme med ting eller ved at købe f.eks. til julegaver, nyt til køkken eller måltidet.

Indlevering til auktionen bliver på dagen søndag 7.december i Osram Huset inden kl.13.00.

HUSK: Tingene skal være brugbare og fungere. Store maskiner, køkkenelementer el.lign. skal anmeldes til Katrine 23 26 20 48, og skal tages retur, hvis de ikke bliver solgt. Kom gerne med sjove redskaber og festlige duge, fade mm.

HVAD: Terra Madre Dag
HVOR: Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N
HVORNÅR: Søndag den 7. december 2014 kl. 12-16
PRIS: Gratis, men husk hjemmelavede lækkerier til at bytte, brugte køkkenting og kontanter til auktionen.