Veganisme på »Grød«

posted in: Arrangementer, Headline | 0

MØDET ER DESVÆRRE AFLYST!

Tirsdag 9. oktober fra kl. 19 – ca. 21 inviterer græsrodsbevægelsen Slow Food i København-Nordsjælland til møde om veganisme: om de etiske sider og om at leve som veganer i praksis. Mødet foregår på Grød i Jægersborggade. Grøddrengen Lasse Skjønning Andersen vil lige være kommet hjem fra verdensmesterskaberne i grød i Carrbridge, Skotland og vil fortælle lidt om det. Han sammensætter en tre retters menu med grød/risotto til os.

Veganer – Hvorfor og hvordan?
Vigga Klinken, gymnasieelev på Det Frie Gymnasium og veganer i flere år.

Tre gode grunde til at spise som en snegl
Rune Klingenberg Hansen, studerende ved RUC og medforfatter til den nye bog ”Kød – en antologi” fra Tiderne Skifter og veganer i 10 år. Oplægget handler om etik og kost.

HVORNÅR: Tirsdag 9. oktober 2012 kl. 19 – ca. 21

HVOR: GRØD, Jægersborggade 50, 2200 København N. Det er et lille lokale, og bliver vi mange, flytter vi til et af nabolokalerne i gaden, og der vil være besked på døren til Grød.

PRIS: 140 kr. for medlemmer og 160 kr. for ikke-medlemmer af Slow Food. Prisen dækker 3-retters grødmenu uden drikkevarer. Drikkevarer kan købes i baren. NB: Veganere bedes skrive det i tilmeldingen.

TILMELDING: Køb billet på Billetto – og send en mail til Katrine Klinken, katrine@klinken.dk, hvis du ønsker en ren vegansk menu.