Vild chokolade på Axelborg

Rasmus Bo Bojesen har i den del af Amazonas, som ligger i Bolivia fundet en hel unik chokoladebønne, som gror vildt. Den er aldrig blevet kultiveret, gødet eller bekæmpet med ukrudtsmidler. Den har vokset her i junglen under optimale betingelser i de sidste 2500 år. Og det kan smages. Her er tale om vaskeægte Slow Food – der er taget vare på alle forhold i processen fra bønne til det færdige stykke chokolade.

Den 2. maj arrangerer vi på Axelborg et par timer om den vilde chokolade – Oialla. Kom og hør historien – og smag selv Oialla.

HVORNÅR: Mandag den 2. maj kl. kl. 17.00-18.30
HVOR:
Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V
PRIS: Medlemmer 100,- kr. / ikke-medlemmer 150,- Beløbet betales kontant ved arrangementets start.
TILMELDING: Senest torsdag den 28. april til Andreas Harder, andreas@meyerfood.dk

Leave a Reply